Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Visconti Machina

Det er 500 år siden Leonardo Da Vinci døde, og Visconti har valgt å hedre multikunstneren med ei ny penn i begrenset utgave. Resultatet er ei spennende penn som baserer seg på de populære Homo Sapiens-pennene.

Penna er laget i to forskjellige typer resin, men det spesifiseres ikke noe sted nøyaktig hva slags materialer det er snakk om. Den vanlige Visconti-klipsen er byttet ut med en klips inspirert av maskinene Da Vinci designet, men den har fortsatt mye av den samme fasongen som de vanlige klipsene.

Pennekroppen og hetta er dekorert ved hjelp av scrimshaw. Scrimshaw er utskjæringer i bein, og var blant annet populært blant hvalfangere. Utskjæringene i penna viser noen av skissene til Da Vinci, og det er fylt med en rødfarge som gjør at man får assosiasjoner til de røde kritt-tegningene til den gamle mesteren.

Penna kommer i en utrolig fin mahognyboks.

Penna fås i tre forskjellige utgaver: med sølvtrim, gull og rosegull. Sølv og gull finnes i 288 eksemplarer hver, og har en listepris på €3.000. Rosegull-versjonen kommer i kun 38 eksemplarer, og er naturlig nok dyrere: den ligger på €12.000.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.