Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Visconti Homo Sapiens Night in Florence

Årets limited edition-utgave av Visconti Homo Sapiens er snart i butikkene. Den heter Midnight in Florence, og tar over stafettpinnen etter fjorårets Bronze Swirl.

Midnight in Florence er i likhet med de tidligere utgavene i denne serien laget i klar akryl, med innlagte fargebånd i hvitt ig mørk lilla som bølger gjennom hele penna og gir den masse liv.

Som med alle andre Homo Sapiens-modeller har penna Viscontis Power Filler-system, som i praksis gjør den til en vakuum-fyller. Ettersom det er en demonstrator kan man også se blekket plaske rundt inni penna, og hvordan mekanikken fungerer når man fyller den. Den kommer også med en Dreamtouch-splitt i 23 karat palladium. Visconti har hatt litt dårlig rykte for kvalitetskontrollen på disse splittene, men det skal ha blitt en god del bedre i løpet av de siste par årene. Og når Dreamtouch-splittene fungerer som de skal er de i en klasse helt for seg selv.

Forventningene til de nye limited edition-Homo Sapiensene er skyhøye, for de tidligere pennene i serien har satt lista ekstremt høyt. Personlig liker jeg utseende på fjorårets Bronze Swirl bedre enn denne, men det handler nok mer om smak og behag, og Midnight in Florence ser ut til å bli en verdig arvtager.

Figboot on Pens har allerede en omtale av denne penna på Youtube:

Midnight in Florence kommer i et begrenset antall på 888 penner, og vil koste 970 euro. Den lanseres i løpet av februar.

Hvis du vil vite mer om Homo Sapiens-pennene skrev jeg et lengre innlegg om dem på Blekkflekken i oktober i fjor.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.