Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Visconti Homo Sapiens Magma

En av Viscontis mest populære penner er Homo Sapiens, og den finnes i mange versjoner, både som standard, og i mer begrensede utgaver. Standardversjonene vi har hatt hittil er Steel Age (som har gått ut av produksjon), Dark Age, Bronze Age og Evolution. Nå i mai kommer dessuten den italienske pennefabrikken med en ny standardmodell i denne serien, nemlig Homo Sapiens Magma.

Som vanlig skuffer de ikke når de kommer med en ny Homo Sapiens-modell. Materialet i denne penna er det samme som på de andre standardutgavene av denne modellen: basaltisk lava fra Mount Etna. I tillegg har den trim i rødt metall, som er en fantastisk kontrast til den svarte penna.

Mye har vært skrevet om Homo Sapiens-pennene tidligere, så jeg lar være å si så mye om de forskjellige elementene i penna, men i likhet med andre penner i samme serie er den utstyrt med Viscontis Hook Safe Lock-system, den fylles med Power Filler (Viscontis versjon av vakuumfylling), og har selvfølgelig en DreamTouch-splitt i 23k palladium.

Homo Sapiens Magma lanseres i løpet av mai, og jeg vet ikke enda hva den vil koste i Norge. Jeg ser at den i utenlandske nettbutikker vil koste omtrent det samme som de andre Homo Sapiens-pennene, og hvis det er tilfellet i Norge også vil den nok havne på rundt 8000 kroner. Det er naturligvis mye for en penn, men i denne prisklassen er Visconti Homo Sapiens en av de bedre pennene du får kjøpt.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.