Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Esterbrook Estie Lilac

Mange var skeptiske da Kenro Industries gjenopplivet Esterbrook i fjor. Sist noen hadde prøvd å gjøre det samme gikk det ikke så bra, og mange fryktet at Kenro også ville komme til kort. Men så lanserte de Esterbrook Estie, en penn som overrasket mange positivt, og plutselig var pennemiljøet Esterbrook-fans igjen.

Jeg har skrevet en fyldig omtale om Esterbrook Estie tidligere, og har ingen planer om å gjenta meg selv, så de som ikke har kjennskap til penna fra før kan følge lenken over her. Nå har imidlertid Esterbrook lansert en ny farge på denne modellen: Lilac. Det er en marmorert lys fiolett, som jeg antar vil falle i smak hos ganske mange.

Som med de andre Estiene kan man få den med enten sølv- eller gulltrim. Den kommer med en #6 JoWo-splitt. Dermed kan man bytte den ut med nesten hva som helst hvis man ønsker noe annet. Ellers kan man jo kjøpe et MV-adapter og bruke vintage Esterbrook-splitter. Det er nærmest uendelige muligheter på splittfronten her, med andre ord.

Esterbrook Estie ligger for $156 på Goulet Pens, og det er ingen dårlig pris for denne penna. Lilac-versjonen kommer i løpet av mai en gang.

Esterbrook lanserer også i disse dager et pennefuteral, Esterbrook Pen Nook, som er såpass fint og unikt at jeg nesten må dele et par bilder av det også. Jeg kan ikke komme på å ha sett akkurat denne løsningen før i andre pennefuteraler. Den er laget som en boks av imitert lær, med en slags skuffe hvor pennene ligger. Det champagnebrune læret i samspill med det fargeriket materialet inni futeralet gir det et veldig lekkert utseende. Bravo, Esterbrook!

Futeralene er ikke av de billigste på markedet: på Goulet Pens må du ut med $125 for et som rommer tre penner, $150 for seks penner, og $175 for tolv. Jeg mistenker likevel at prisen er verdt det. I likhet med Estie Lilac slippes disse i løpet av mai en gang.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.