Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Onoto Sapphire Blue

Jeg kjøpte en flaske Onoto Sapphire Blue på London Pen Show. For å være helt ærlig var jeg ikke klar over at Onoto hadde egne blekk. Ofte når penneprodusenter kommer med noen få blekkfarger er det ikke snakk om veldig spennende farger, og det kan man kanskje si om Onoto også. Det er ganske standard farger: blå, grønn, rød, lilla, brun, og jeg vet ikke helt hvorfor jeg faktisk kjøpte denne flaska, men jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det. Dette tror jeg nemlig må være et av de finere blå blekkene jeg har prøvd.

Blåfargen på dette blekket er helt nydelig. Det har en klar og sterk farge som nærmest hopper opp av papiret. I tillegg flyter det eksepsjonelt godt gjennom pennen, og føles helt fantastisk mot papiret når man skriver med det. Dette er et blekk som gjør pennen bedre, rett og slett, og det har på veldig kort tid blitt et av favorittblekkene mine.

Utseendet på flasken og den generelle innpakningen får meg til å tenke at det trolig er Diamine som har laget dette blekket for Onoto, og man skal kanskje ikke se bort fra at Diamine også har det samme blekket i sitt sortiment.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.