Loading...
InfoSøndagssplitten

Søndagssplitten – Vårrengjøring på bloggen

Denne uka bestemte jeg meg for å bruke litt tid på å rydde i diverse menyer og sider på bloggen, i stedet for å skrive et blogginnlegg. Det var noen småting her og der som har plaget meg en stund, og som jeg nå har ryddet opp i. Det var også noe informasjon som rett og slett var utdatert, og som jeg nå har fornyet.

Her er det som er gjort:

  • Teksten helt øverst på nettsiden er endret fra “En blogg om fyllepenner og andre skriveredskaper” til “En blogg om håndskriving og skriveredskaper”. Dette er en veldig liten endring, men jeg føler den nye teksten bedre representerer det bloggen handler om (og hva den kommer til å handle om videre fremover).
  • Jeg har endelig laget en side med norske ord og termer for de ulike delene av en fyllepenn! Det er en side jeg har hatt planer om siden jeg startet bloggen, og prokrastinert bort i over tre år…
  • Menylinja øverst på nettsiden er endret. Her har jeg tatt bort diverse samlesider, samt siden med nyttige lenker. I stedet har jeg satt inn arkivet på topp, slik at det er lettere å finne, samt den nye siden med norske ord og termer.
  • Jeg har oppdatert “om oss”-siden. Den viste seg å være veldig utdatert… Nå har den litt kortfattet info om bloggen, samt en presentasjon av medlemmene i redaksjonen.
  • Jeg har endret litt på teksten i min egen bio, ettersom den også var noe utdatert.
  • Jeg har tatt bort “kategorier”-menyen på høyre side. Jeg vet ikke om det var mange som brukte den, men jeg føler at plassen med fordel heller kan brukes til andre ting.
  • Jeg har satt inn en meny til høyre med lenker til innlegg som kan være nyttige for folk som er helt nye til fyllepenner, og som kanskje ikke helt vet hvor de skal starte.
  • Jeg har også laget en meny litt lenger ned på høyre side med lenker til innlegg om norske produsenter av penner og blekk.
  • Under der igjen ligger det nå en meny med nyttige lenker. I første omgang til Pen Addicts Norway på Facebook, samt de norske nettbutikkene som selger fyllepenner.

Er det en eller annen funksjon eller tjeneste du gjerne vil at vi skal ha her på bloggen? Si fra i kommentarfeltet eller på e-post (anders@fyllepenna.no), så kanskje det dukker opp etter hvert.

Jeg tar påskeferie nå, og det kommer derfor ikke noe nytt innlegg fra meg neste søndag (17. april). Jeg ønsker alle bloggens lesere en riktig god påske!

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.