Loading...
Nylig fylt

Nylig fylt – 5. august 2020

Som vanlig starter jeg måneden med å vise hvilke penner jeg har fylt akkurat nå – og med hvilke blekk.

Sist jeg gjorde dette fylte jeg penner med alle de 24 blekkene fra Pilot Iroshizuku. Denne gangen har jeg tonet det litt mer ned, og begrenset meg til 10 penner. Ettersom jeg ikke har brukt fyllepenner så mye i sommer, var jeg nå mest opptatt av å fylle noen av pennene jeg liker aller best, med blekk jeg vet fungerer godt. Ingen eksperimentering denne gangen, med andre ord!

Jeg hadde ikke noen overordnet plan, annet enn at jeg ville ha en viss variasjon i fargene, altså noe blått, noe grønt, noe rødt etc. Jeg endte da til slutt opp med de ti kombinasjonene dere kan se under her. Alt er skrevet på Tomoe River-papir, og alle sitatene er hentet fra TV-serien “Frasier”, som jeg har hatt et svært fornøyelig gjensyn med nå i sommer.

Hva skriver du med for tiden?

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.