Loading...
Uten kategori

Monteverde Sweet Life

Monteverde er et merke jeg ikke har skrevet så veldig mye om her på bloggen. De har mange penner i sortimentet som, objektivt sett, er ganske fine, men personlig har jeg aldri falt for dem. Blekkene deres er derimot en helt annen sak, for de er virkelig rågode! I fjor kom de med en ny samling på ti blekk som de kalte “Sweet Life”, og jeg var heldig nok til å få en pakke med alle de ti blekkene gjennom ambassadør-programmet til Conklin (som har samme eiere som Monteverde).

Jeg har utelukkende hatt gode opplevelser med Monteverde-blekk. Alle jeg har prøvd har oppført seg svært godt i pennene, vært lette å vaske ut, og skrevet godt. Jevnt over har de friske, rene og klare farger, som “popper” på papiret. I fargeutvalget kan de kanskje sammenlignes med Robert Oster, men jeg synes Monteverdeblekkene er litt mer veloppdragne. De kommer dessuten på glassflasker, som er en stor fordel.

Jeg var spent på Sweet Life-blekkene. De er inspirert av ulike typer kaker og småbakst, og jeg fryktet at fargene ville være for lyse og skrikende til min smak. Og ja, to-tre av dem kan kanskje sies å være det, men generelt synes jeg de har klart å lage et veldig balansert sett med blekk, hvor noen er mørke og duse, mens andre er mer “in-your face”.

Jeg liker også at designet på eskene og flaskene er fresht og moderne. De fleste produsenter av blekk har litt trauste og konservative design på flaskene sine, fokuserer ofte mer på eleganse og luksus, og lar seg inspirere av flasker og design fra tilbake i tid. Her er Monteverdes Sweet Life-blekk et friskt, ungt pust i et hav av tweed og lærlapper. Det samme kan også sies om Ferris Wheel Press og Colorverse, som er andre blekkprodusenter som tør å bryte med konvensjonene og tilføre noe nytt.

Men jeg skal ikke fylle dette innlegget med tekst. Jeg skal la Sweet Life-blekkene få tale for seg selv. Her er noen bilder:

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.