Loading...
Uten kategori

Montblanc + Hugh Jackman = Sant

I fjor vår skrev jeg et blogginnlegg om samarbeidet mellom Montegrappa og Sylvester Stallone, som til slutt bunnet ut i Chaos-pennen og -klokken. Jeg skrev der at jeg ikke visste om andre samarbeid mellom kjendiser og pennemerker, men har senere funnet ut at Hugh Jackman har vært internasjonal ambassadør for Montblanc siden 2014.

Og man kan vel vanskelig tenke seg en kjendis som passer bedre som “brand ambassador” for Montblanc enn nettopp Hugh Jackman. Han har vært en anerkjent skuespiller og musikalartist på både film og scene siden slutten av nittitallet. Han er familiefar, har vært gift (med den samme kvinnen) siden 1996, og har gjennom alle disse årene klart å unngå medieskandaler som så mange andre kjendiser har en tendens til å vikle seg inn i. Mannen har et like godt rykte som Montblanc, og står for de samme verdiene.

Han har riktignok ikke bidratt til å utvikle nye Montblanc-produkter, slik Stallone gjorde med Montegrappa, men har blant annet laget et par promovideoer for det tyske pennemerket som er en god del mer elegante og smakfulle enn den beryktede Montegrappa Chaos-videoen.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.