Loading...
Uten kategori

Finn én feil

De første eksemplarene som ble laget av Conklin sin All American-penn, hadde en litt morsom produksjonsfeil. Klarer du å se på bildet hvilken av de to pennene som er feil? Ikke?

På siden av disse pennene er det gravert inn:
Conklin
TOLEDO, OHIO, USA
ALL AMERICAN
Men på det aller første opplaget av denne pennen var OHIO feilstavet, og på disse pennene sto det i stedet HOIO.

Selv har jeg samlet på All American-pennene i noen år nå, og har alle versjonene av den, men jeg manglet lenge en penn med denne feilstavingen. Helt til jeg ble kontaktet i fjor av en annen norsk samler som hadde en HOIO-penn han ønsket å selge. Jeg så dermed mitt snitt til å virkelig komplettere samlingen.

En av de første fyllepennene jeg kjøpte som var et lite trinn opp fra de vanlige starterpennene (Pilot Metropolitan, Lamy Safari, TWSBI Eco, Noodler’s Konrad etc.) var en Conklin All American Sunburst Orange. Dette var en av pennene som virkelig tente fyllepenninteressen min, og jeg tror det er litt av grunnen til at All American-pennene har en spesiell plass i hjertet mitt, selv om jeg nå har mange penner som jeg synes er mye bedre. De kommer med en ny versjon i året, samt en og annen spesialutgave, og jeg klarer rett og slett ikke å la være å kjøpe dem.

Til en pris på $76 får man faktisk ganske mye for pengene med disse pennene. Det er nemlig ikke så veldig mange andre fyllepennmerker som tilbyr penner i denne typen akryl for en såpass lav pris. Og selv om jeg med årene har blitt en skikkelig pennesnobb som stort sett foretrekker dyrere penner, er det fortsatt noe med Conklin All American som tiltrekker meg. De har en slags maskulin eleganse som snakker til meg. Conklin sine splitter har vært litt hit-or-miss de siste årene, men pennene i seg selv er solid bygd, og oser kvalitet på lang vei.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.