Loading...
BlekkomtaleGjesteinnlegg

Blekkfang – Robert Oster Tangerine

“But the days grow short when you reach September.”

Høsten inspirerer til å ta fram en ny fargepalett – og da må jeg selvfølgelig inkludere et oransje blekk.

Fargevariasjonen er upåklagelig, og blekket er lettstelt og tørker kjapt, 10-15 sekunder på Tomoe River. Jeg synes fargen blir litt blek til å brukes i tynne splitter, men det kommer fint til sin rett i de bredeste splittene. Dessverre virket det i overkant tørt, og jeg fikk problemer med flyten i tre av pennene jeg prøvde det i.

Fint fargespill på både Rhodia- og Midori-papir.

Den store fargevariasjonen er et stort pluss for meg. Men når blekkflyten nesten stopper opp i flere av pennene mine ble jeg heller ikke helt overbevist. Jakten på det perfekte oransje blekket fortsetter!

Liv Mogstad Strickert er fast skribent på Fyllepenna.no, og skriver blekkomtaler annenhver mandag (oddetallsuker).

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.