Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Montegrappa Moon Landing

Montegrappa fornekter seg ikke, og nok en gang trår de en hårfin linje mellom stilig og tacky, med en penn som har en fasong inspirert av Apollo-raketten. I år er det nemlig 50 år siden mennesker landet på månen for første gang, og det skal markeres med brask og bram.

Montegrappa Moon Landing kommer i flere versjoner: en i aluminium, en i resin/sølv og en i titanium/gull. Standardversjonen i aluminium er den klart billigste, til 395 dollar. Den har en stålsplitt, og er ikke regnet som en limited edition.

Standardversjonen i aluminium. Bilde hentet fra fountainpenhospital.com.

Versjonen i hvit resin/sølv er en limited edition i 363 eksemplarer (tallet symboliserer Apollo-rakettens lengde i fot). Denne kommer med gullsplitt, og er en mye mer detaljert penn enn standardversjonen i aluminium. Den har blant annet en endeskrue som er formet som dysene på det første rakettrinnet. Hetta representerer det andre trinnet, og klipsen er inspirert av tårnet som raketten sto inntil før oppskyting. Månen er inngravert på splitten, og man kan åpne en liten seksjon på pennekroppen for å se blekknivået, samt dysene til trinn to. Prisen på denne er 6.895 dollar.

Limited edition i resin/sølv. Bilde hentet fra fountainpenhospital.com.

Til slutt har vi den dyreste versjonen, som kun finnes i femti eksemplarer. Den har samme utforming som resin/sølv-versjonen, men er laget i titanium og gull. Den koster svimlende 45.820 dollar!

Titanium/gull. Bilde hentet fra iguanasells.com.

Montegrappa Moon Langing kommer på markedet i slutten av april.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.