Loading...
Ukas drømmepenn

Ukas drømmepenn – Montegrappa Ammiraglio 1939

Montegrappa kommer i disse dager ut med en veldig spesiell penn – Montegrappa Ammiraglio 1939. Den er nemlig et samarbeid med Sailor, som har laget splittene til den. De to jaggernautene i fyllepennverdenen ble etablert på hver sin side av kloden med bare ett års mellomrom (1911 og 1912), og har på hver sin måte formet pennehistorien de siste hundre årene.

Denne type samarbeid har vi ikke sett så mye av i penneverden, men alle som har opplevd problemer med splittene på italienske penner kan antakelig stole på at disse splittene vil fungere som de skal, ettersom Sailor jevnt over har noen av de mest pålitelige splittene på markedet.

Navnet “Ammiraglio” (Admiral) er nok en referanse til Sailor, og penna i seg selv er inspirert av en modell Montegrappa kom med i 1939. Den er laget i celluloid, og dekorert med trim i sølv.

Det kommer fem forskjellige versjoner av denne penna. De to første, “Butterfly” og “Glittering Blue” har allerede kommet. “Charcoal” kommer i juli, “Malachite” i september, og “Turtle Brown” i oktober. Man kan velge mellom seks forskjellige Sailor-splitter i 18K gull: Extra Fine, Fine, Medium Fine, Medium, Broad og Zoom.

De kommer i svært begrenset antall; bare 80 av hver. Til gjengjeld er prisen forholdsvis høy: man må ut med €1495 for en av disse.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.