Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Waterman Inspired Blue

Hvis blekksamlingen min har en arbeidshest, så er det nok dette blekket. Waterman Inspired Blue er et blekk jeg alltid kommer tilbake til. Ja, det kan gå lange perioder uten at jeg bruker det, men det er ett av disse blekkene jeg alltid kommer til å ha i samlingen min. Det var også den første blekkflasken jeg faktisk tømte.

Inspired Blue lever opp til navnet. Den har en klar og lys blåfarge som grenser mot turkis, og i likhet med Robert Oster Bondi Blue kan det gi assosiasjoner til sydhavsstrender og korallrev.

Waterman-blekkene oppfører seg eksepsjonelt godt i pennene. De flyter godt, og er lette å vaske ut. Derfor har dette blitt mitt go-to blekk når jeg skal teste nye penner, eller prøve ut en gammel penn jeg har restaurert. Hvis jeg bruker dette blekket vet jeg at det i hvert fall ikke er blekket sin feil om pennen ikke skriver som den skal. Det er et blekk jeg stoler fullt og helt på, og som jeg vet fungerer i alle slags penner.

Jeg liker flasken også. Den har en stor åpning som er lett å fylle fra, og er utformet slik at man kan legge den i en vinkel som gjør det lettere å fylle når det begynner å bli lite blekk igjen. Jeg kunne fylle penner rett fra flaska helt til det bare var 6-7 ml igjen.

Prisen er det heller ikke noe å si på. En 50ml-blekkflaske koster fem pund på Cult Pens. Jeg kan ikke komme på noen andre blekk hvor du får bedre valuta for pengene.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.