Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Sailor Jentle Shigura

Man har gode blekk, også har man Sailor Jentle. Vi snakker ikke så mye om Sailor sine blekk her til lands. Det er kanskje fordi de ikke er å finne i norske butikker enda, men de burde fått mer oppmerksomhet enn de gjør. Sailor Jentle Shigura er et av disse blekkene som ikke bare er gode, men som gjør pennen det er fylt i bedre.

Jeg har tidligere skrevet mye om Pilot sine Iroshizuku-blekk her på bloggen. Sailor Jentle har mange av de samme egenskapene: de er våte, flyter godt gjennom pennen, og er lette å vaske ut. Men man kan kanskje argumentere for at fargene i seg selv er hakket mer spennende i Sailor-blekkene.

Shigura er intet unntak. Det har en dyp lilla-farge som ved første øyekast nesten ser helt svart ut, men som våkner til liv når man ser litt nærmere på det. Lilla er i utgangspunktet ikke en varm farge, men jeg opplever likevel dette blekket som varmt. Det har et svakt skinn av gull som ikke er veldig tydelig, men som kommer fram i riktig lys. Navnet betyr “regnbyger”, og med det i bakhodet får jeg assosiasjoner til varme sommerbyger når jeg skriver med det.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.