Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Robert Oster Bondi Blue

Australske Robert Oster tok fyllepennverdenen med storm da han plutselig slo gjennom på det internasjonale markedet for et par år siden. Og ikke uten grunn: han har en tendens til å finne den perfekte kombinasjonen av shading og sheen, samtidig som at blekkene hans oppfører seg godt i pennene. Det er få blekk som har mer liv i seg enn Robert Oster sine.

Bondi Blue er intet unntak. Dette er et blekk som nærmest tar pusten fra deg det øyeblikket du setter splitt mot papir, og tankene ledes øyeblikkelig mot sydhavlige strøk, koralrev, surfing og dykking. Alle fargesjatteringene man finner i vannet ved Bondi Beach, finnes også i dette blekket; fra lys turkis til dyphavsblå. Dette vil bli et godt blekk å ha etter hvert som vi her i Norge beveger oss ubønnhørlig mot høst og vinter.

Det ligger en veldig tydelig nasjonal stolthet i disse blekkene, som ofte har fått navn etter kjente landemerker eller naturfenomener i Australia. Robert Osters kjærlighet for naturen kommer også tydelig frem gjennom det faktum at blekkene er laget med miljøvennlige ingredienser. Blekkflaskene er også laget av resirkulerbar plast, og produsert på den første klimanøytrale plastfabrikken i Australia.

Jeg fikk denne blekkflasken gratis fra Tudos, men omtalen er min egen mening om blekket, og de har ikke lagt noen føringer for hva jeg skal skrive. Takk til Tudos!

Print Friendly, PDF & Email
One comment
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.