Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Pelikan Edelstein Star Ruby

Alle som deltok på Pelikan Hub 20. september fikk hver sin flaske med Pelikan Edelstein Star Ruby. Dette er årets blekk fra Pelikan, og matcher årets spesialversjon av deres M205-penn. Blekket har vel vært ute en stund, men pennen ble lansert rundt Pelikan Hub.

Selv bruker jeg ikke rosa blekk så ofte, selv om jeg etter hvert har noen av dem i blekksamlingen min, men jeg ser ikke bort fra at jeg kan komme til å bruke dette med jevne mellomrom. Star Ruby har en dyp og rik rosa-farge. Når man skriver med det er det ikke mye shading og sheen og slikt, men fargen i seg selv er såpass fin at selv jeg som egentlig foretrekker blekk med litt mer variasjon i bunn og grunn ikke savner det. Jeg synes vel egentlig at dette er det mest spennende “årets blekk” Pelikan har kommet med siden de startet med disse spesialversjonene.

Det eneste som er litt dumt er at Pelikan allerede har to Edelstein-blekk som er veldig nært dette i farge: Turmaline, som er litt mer fiolett, og Ruby som er ørlittegranne rødere. Man kan vel si at Star Ruby befinner seg et sted midt mellom disse to.

Pelikan Edelstein-flasken sammen med pennen jeg brukte til denne omtalen: en Conklin Mark Twain Limited Edition Red/Silver Demonstrator.

Pelikan Edelstein Star Ruby kommer i en veldig flott glassflaske som rommer 50 ml. Flasken står stødig på bordet, og er bortimot umulig å velte mens man fyller fra den. Det ser ikke ut til at Tudos har fått inn dette blekket enda, men jeg vil anta at prisen kommer til å være det samme som de andre Edelstein-blekkene: 249 kroner.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.