Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Diamine Oxblood

Jeg vet jeg har sagt dette om flere Diamine-blekk, men Oxblood er virkelig et av favorittblekkene mine fra den britiske produsenten. Og det lever opp til navnet sitt. Dette blekket har samme rødbrune farge som blod. Selv er jeg veldig glad i rødbrune blekk, og dette er et av de bedre.

Man skal være litt forsiktig med hvor man legger papir og kluter man har brukt til å tørke opp dette blekket da. Jeg hadde en montør på besøk en gang fra internettleverandøren min, og oppdaget først etter han hadde gått at noe av det første man så når man kom inn i leiligheta mi var en (blekk)sprøyte og noe tørkepapir med flekker av Diamine Oxblood. Jeg håper han skjønte ut fra samtalen vår at jeg ikke drev med så lugubre aktiviteter som det kunne se ut som da han kom inn til meg.

Jeg har en 30ml-flaske med dette blekket, og jeg må bare si at hadde det ikke vært for denne flasken ville jeg nok ha brukt blekket mye mer enn jeg gjør. Den er helt umulig å fylle fra med mindre du har en veldig tynn penn, ettersom åpningen er så liten. Selv liker jeg store penner, og de fleste pennene jeg bruker til vanlig har såpass brede grepseksjoner at det faktisk ikke er mulig å fylle fra denne flasken. Men nå har jeg bestemt meg for å bruke opp dette blekket slik at jeg kan kjøpe en 80-ml-flaske i stedet. De store Diamine-flaskene er nemlig kjempebra.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.