Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Diamine Music Händel

Ukas blekk er Diamine Music Händel, som er ett av ti i et sett med blekk inspirert av kjente komponister. Den eneste måten å skaffe seg dette blekket på er, så vidt jeg vet, å kjøpe hele boksen med alle ti blekkene.

Ikke at det gjør noe, for alle blekkene er fine, men det er noe ekstra spesielt med Händel. Dette er et fiolett blekk med mye shading, og det går fort fra ytterpunkt til ytterpunkt – fra lyst fiolett til forholdsvis mørk lilla. Hvis man virkelig smører tykt på kan man også få et grønt skinn i det som virkelig setter prikken over i-en.

De andre fargene i settet er dusere, og har ikke så mye shading. Det får Händel til å skille seg såpass mye ut at man kan lure litt på hvor godt det egentlig passer inn i boksen. Samtidig er det fint at boksen inneholder et sånn type blekk også.

Boksen inneholder en samling med giganter fra musikkhistorien: Bach, Mozart, Beethoven, Vivaldi, Schubert og Wagner, for å nevne noen. Sammen med Bach blir Händel ofte trukket fram som den største komponisten i barokken, men mens Bach hadde en noe introvert stil som først og fremst var beregnet til bruk i kirken, var Händels musikk mye mer utadvent. Musikken hans brøt mer med tradisjonene og pekte framover mot klassisismen, og var sågar en inspirasjonskilde for flere av de andre komponistene i boksen. Dermed passer det kanskje fint at blekket hans også er et av de mer høylydte i musikkboksen fra Diamine.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.