Loading...
Ukas blekk

Ukas blekk – Diamine Ancient Copper

Ancient Copper er et av mine absolutte favorittblekk fra Diamine. Det er gyldenbrunt med et tydelig rødskjær, og har mye shading. Dette gjør det til et blekk med usedvanlig mye liv i seg. Det er etter min mening kanskje ett av de aller fineste brune blekkene jeg noen gang har prøvd.

Britiske Diamine har et stort utvalg av forskjellige farger, som er kjent for å oppføre seg ganske godt i pennene. Jeg har likevel opplevd noen Diamine-blekk som har vært vanskelig å vaske ut, eller som har hatt litt dårlig flyt i enkelte penner. Ancient Copper er ikke et av disse. Det flyter lett og uanstrengt gjennom alle pennene jeg har prøvd det i, og er aldri vanskelig å vaske ut.

Prisen er også snill; man får kjøpt en 30ml-flaske for 49 kroner på Tudos, men mitt stalltips er å kjøpe en 80ml-flaske i stedet. De små flaskene fra Diamine har veldig liten åpning, så hvis man har litt store penner er de helt håpløse å fylle fra. De er også ganske smale, og ettersom de er av plast veier de ganske lite, så de er lette å velte når man fyller fra dem. 80ml-flaskene er av glass, og har en utforming som gjør dem umulig å velte, samtidig som åpningen er stor nok til alle typer penner. Store flasker med Ancient Copper er dessverre ikke tilgjengelig her til lands, men man får dem for i underkant av £5 på Cult Pens, og det blir jo omtrent det samme som man betaler for en liten flaske i Norge.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.