Loading...
Søndagssplitten

Søndagssplitten – Januarnyheter på Fyllepenna.no

Godt nytt år alle sammen! Nyttår føles alltid som en ny start for meg, og jeg pleier å bruke store deler av juleferien på å tenke over hva jeg ønsker av året som kommer, hva jeg vil oppnå, og hvilke endringer jeg vil prøve å gjøre. Dette, kombinert med tilbakemeldingene jeg fikk inn gjennom leserundersøkelsen før jul, har ført til at det blir noen endringer, og noen nye elementer på bloggen.

Nytt på fyllepenna.no

Den observante leser har kanskje allerede lagt merke til noen endringer i menyen øverst på siden. Der har det dukket opp et nytt element som heter “Samlesider”. Her kan man finne en undermeny med diverse sider hvor jeg har samlet blogginnlegg, slik at de skal være litt lettere å finne, hvis man f. eks. er ute etter å se hvilke penner jeg har omtalt på bloggen, eller hvilke innlegg jeg har med konkrete brukertips. Jeg skal prøve å holde disse sidene oppdaterte etter hvert som jeg skriver nye innlegg, men tar forbehold om at jeg samler opp til noen skippertak en gang i blant, heller enn å ta det fortløpende. Merk også at siden med det komplette innleggsarkivet nå er flyttet inn under samlesider-fanen.

Jeg har tenkt mye i det siste på hva jeg skal gjøre videre med “Ukas blekk”. Det er tydelig på lesertallene at dette er de minst populære innleggene, og sant å si så er det også de innleggene jeg liker minst å skrive selv. Selv er jeg mye mer interessert i pennene enn blekkene, og jeg har aldri følt at jeg helt har fått til gode blekkomtaler. Det er også store utfordringer hver gang å ta gode nok bilder, ettersom det er så viktig å få fargegjengivelsene helt riktig. Det har jeg ikke alltid lyktes like godt med. Jeg har derfor bestemt meg for å bytte ut “Ukas blekk” med noe annet i tirsdagsinnleggene. Jeg er ikke sikker på hva den nye serien blir enda, og det er mulig jeg prøver meg litt fram uten noen fast tematikk til å begynne med. Søndagssplitten er ofte veldig populære innlegg, noe som også ble bekreftet i leserundersøkelsen, så det kan hende jeg går for en løsning med lignende innlegg på tirsdager, men i kortere format, og med noe løsere snipp. Tirsdagsinnleggene kan være en glimrende mulighet til å bruke ideer som jeg ikke føler er store nok til å fylle et søndagssplitt-innlegg (som gjerne er litt lengre), men som likevel kan være morsomme å dele.

HVIS det skulle være noen der ute som har lyst til å prøve å skrive innlegg for Fyllepenna.no om blekk; enten faste innlegg eller gjesteinnlegg, så ta gjerne kontakt. Det er et tema som jeg tror andre kunne gjort mye bedre enn meg. Jeg kan dessverre ikke betale for blogginnlegg, men vi kan sikkert bli enige om en eller annen gjenytelse.

Jeg ønsker meg også andre gjesteskribenter på bloggen, så hvis noen føler seg kallet til å skrive et innlegg eller to om hobbyen sin så ta gjerne kontakt!

Ta også gjerne kontakt hvis du har en penn du kunne tenkt deg å låne meg for en omtale. Hvis jeg skal fortsette å skrive ukentlige penneomtaler er jeg litt avhengig av hjelp på den fronten.

Nytt om nettbutikken

Jeg har lagt ut en del nye varer i nettbutikken. Det er noen fyllepenner, men jeg har også tatt inn et par produkter som jeg vet har vært etterspurt i det norske fyllepennmiljøet:

Col-o-ring
Fyllepenna.no er foreløpig den eneste norske butikken som selger The Well-Appointed Desk sine Col-o-rings. Dette er svært populære blekkprøve-blokker, og jeg er veldig glad for å kunne tilby dem i nettbutikken.

Splittjusteringssett
Jeg har satt sammen et sett med micro-mesh, forstørrelsesglass, gummigrep og messingark. Dette er produkter jeg bruker selv når jeg justerer pennesplitter, og det var også flere som oppga at de ønsket seg dette i leserundersøkelsen jeg la ut før jul. Faktum er at settene har ligget nesten klare i flere måneder, men det tok laaaang tid å få forstørrelsesglassene. De kom endelig i slutten av november, og dermed har jeg nå fått lagt ut disse settene i butikken. De ulike komponentene i settet kan også kjøpes hver for seg, men hvis man vil ha alle vil det være litt billigere å kjøpe settet.

Service/reparasjon
Jeg tilbyr også service og reparasjon av gamle penner, så hvis du har en arvepenn som ikke virker som den skal, og du er usikker på om du greier å sette den i stand selv, er det bare å ta kontakt. Jeg lover ikke at jeg kan reparere alt, men send meg en e-post med bilder av pennen, så finner jeg ut hva jeg kan bidra med. Om jeg ikke kan reparere pennen selv har jeg kanskje noen tips til andre du kan kontakte.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.