Loading...
Søndagssplitten

Søndagssplitten – Årskavalkade og leserundersøkelse

Det første året med Fyllepenna.no er snart over, og for et år det har vært! Desember er alltid en måned hvor jeg liker å se tilbake på året som har gått, og ikke minst legge planer for året som kommer. Dette blir derfor et oppsummerende innlegg om 2019. Det blir også det siste blogginnlegget nå før jul. Jeg vil bruke desember på å vurdere hvilke retninger bloggen skal gå i året som kommer, og er tilbake med nye innlegg i januar. Nederst i dette innlegget er det en spørreundersøkelse som jeg setter veldig pris på om så mange som mulig av bloggens lesere kan fylle ut.

Når jeg ser tilbake på alt jeg har gjort på denne nettsiden er det vanskelig å forstå at det bare har gått et år. Da jeg startet bloggen i januar var jeg spent på om jeg ville klare å holde den ambisiøse publiseringsplanen min med tre innlegg i uka, men jeg kan nå konkludere med at det har gått overraskende bra. Da jeg skrev ett innlegg i uka på Blekkflekken i 2018 hendte det at jeg slet med å komme på ting å skrive om, men det har aldri vært et problem etter at jeg startet min egen nettside. Jeg la om skriverutinene mine en del i starten av året, og det har fungert veldig bra.

I 2019 har jeg skrevet nesten 100.000 ord fordelt på 149 blogginnlegg, og tatt nesten 1000 bilder. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er litt stolt over det jeg har fått til med bloggen så langt. I løpet av året har den hatt nesten 30.000 sidevisninger. Facebooksiden som jeg opprettet i sommer har fått 90 følgere, og antallet stiger jevnt og trutt. Jeg håper at bloggen bidrar til å spre ordet om fyllepenner, og målet for 2020 er også å nå ut til enda flere lesere.

De ti mest leste innleggene i 2019 var:

  1. Caran d’Ache 1010 Timekeeper
  2. Ti tips når man skal kjøpe fyllepenner
  3. Pilot Iroshizuku 100th Anniversary
  4. Hvor stor fyllepennentusiast er du?
  5. De ti typene av fyllepennentusiaster
  6. Fyllepenn på fly
  7. Nyheter fra Lamy
  8. Service/restaurering av Pan Senior og Pelikan 100N
  9. Ukas drømmepenn – TWSBI Aurora
  10. Toll og moms og sånt

I tillegg vil jeg nevne noen av mine egne favoritter, som også er noen av innleggene fra året som har gått som krevde mest research:

Leserundersøkelse:

Jeg setter veldig pris på om så mange som mulig av leserne kan fylle ut og sende inn dette skjemaet. Svarene er anonyme, og de vil hjelpe meg å utvikle bloggen i riktig retning. Du kan også sende inn skjemaet uten å svare på alle spørsmålene, hvis du synes noen av dem er vanskelige å svare på. Skjemaet er åpent fram til julaften.

Takk for følget gjennom 2019! Det har vært et fantastisk år, men nå tar Fyllepenna.no juleferie, og er tilbake med nye innlegg i januar. Riktig god jul til alle lesere!

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.