Loading...
Uten kategori

Reklamemetoder med uppercut

Mens jeg gjorde research for innleggene under norsk penneuke i forrige uke, kom jeg over denne morsomme notisen som sto på trykk i Akershus amtstidende 3. april 1950:

Reklamemetoder med uppercut

New York: (IP) I en sterkt trafikert gate i New York kom det forleden til et voldsomt slagsmål mellom to velkledde herrer. De sloss etter alle boksekunstens regler, og snart var de omgitt av en masse tilskuere. Uten å vite hva striden dreide seg om, tok publikum parti for den ene eller den annen. Det ble ikke spart på oppildnende tilrop. Til slutt lyktes det en av herrene å slå sin motstander ut med en velrettet uppercut til haken. Deretter holdt han følgende lille tale til tilskuerne: “Dette subjektet – her pekte han på mannen som vred seg på asfalten – har prøvd å stjele min Penter-fyllepenn. En Penter-fyllepenn forsvarer man til siste åndedrett og til siste blodsdråpe – enda den ikke koster stort. Skulle noen av dere trenge en ny fyllepenn, så forlang ubetinget å få en Penter-penn.”

Dette må vel kunne sies å være en tidlig form for geriljamarkedsføring. For øvrig har jeg ikke klart å spore opp noe som helst informasjon om Penter-fyllepenner på nettet, noe som får meg til å tro at de kanskje ikke var så bra som denne karen ville ha det til. Men artig stunt uansett!

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.