Loading...

Om Fyllepenna.no

Foto: Berre AS

Alt innhold på Fyllepenna.no er produsert av Anders Kristiansen med mindre annet er oppgitt.

Anders Kristiansen er bosatt i Trondheim, og startet sin fyllepennsamling med en Faber-Castell Basic i romjula i 2015. Siden da har det ballet på seg, og tre år senere er han en entusiastisk samler og bruker av fyllepenner, og en aktiv deltaker i fyllepennmiljøet i Norge. Han skrev ukentlige blogginnlegg om fyllepenner på Blekkflekken gjennom hele 2018, og startet Fyllepenna.no i januar 2019. Kristiansen driver også Youtube-kanalen Fyllepennagentene sammen med Aleksander Magnussen.

Fyllepenna.no har som mål å være den ledende norskspråklige ressursen for informasjon om fyllepenner.


Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://fyllepenna.no. Innehaver av nettstedet er Anders Kristiansen, og spørsmål kan sendes til anders@fyllepenna.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Print Friendly, PDF & Email