Loading...

Om oss

Fyllepenna.no har som mål å være den ledende norskspråklige ressursen for informasjon om fyllepenner og andre skriveredskaper. Bloggen skal også ha et fokus på håndskriving og skriving generelt, samt norsk historikk som er relevant for skriving og skriveredskaper.

Fyllepenna.no ble startet i januar 2019, som et initiativ for å spre informasjon om fyllepenner på norsk til norske lesere. Det vi skriver om på bloggen i dag er noe bredere, og omfatter flere temaer knyttet til tegning og skriving, skjønt fyllepennene er fortsatt en viktig tematisk grunnpilar.

Redaksjon

Anders Kristiansen (redaktør)

Anders har skrevet om fyllepenner siden 2018, og startet Fyllepenna.no vinteren 2019. Som redaktør har han hovedansvaret for nettsiden, og er også den i redaksjonen som skriver mest på bloggen. Anders står bak den faste spalten Søndagssplitten, som publiseres hver søndag. Anders liker å skrive om det meste, men har en spesiell forkjærlighet for å grave i gamle avisarkiver, og han lar ofte det inspirere innleggene sine på bloggen.

Kjartan Skogly Kversøy (skribent)

Kjartan står bak spalten Kjartaniske vers, som kommer ut enkelte lørdager. Innleggene hans inneholder gjerne personlige historier, og har ofte tematikk som går tilbake til 1800-tallet eller tidligere. Han har skrevet for Fyllepenna.no siden mars 2020.

Liv Mogstad Strickert (skribent)

Liv publiserer sin faste spalte Blekkfang stort sett annenhver torsdag. Innleggene hennes er for det meste omtaler av forskjellige spennende blekk. Hun har skrevet for Fyllepenna.no siden mai 2020.

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://fyllepenna.no. Innehaver av nettstedet er Anders Kristiansen, og spørsmål kan sendes til anders@fyllepenna.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Print Friendly, PDF & Email