Loading...
Uten kategori

Nylig fylt – November 2021

En ny måned har gått, og nok en gang har jeg vasket pennene mine og fylt noen nye! Her er mine nylig fylte penner for november.

November er jo synonymt med NaNoWriMo, og lenge hadde jeg en plan om å skrive en roman for hånd igjen i år. Jeg har prøvd å finne en idé til årets NaNoWriMo-prosjekt i hele høst, uten å klare å lande på noe jeg hadde lyst til å bruke hele måneden på. Resultatet ble til slutt at jeg bare noen dager før 1. november bestemte meg for at jeg i stedet for å skrive et dårlig romanutkast heller skulle bruke årets NaNoWriMo på å jobbe med bloggen. Målet er å ferdigstille så mange blogginnlegg som mulig i løpet av måneden, slik at jeg har en bank av artikler liggende som jeg kan trekke fram utover vinteren og våren.

Ikke for det: jeg har ikke skrinlagt alle romanplaner for november riktig enda. Jeg har også tenkt å gjøre et forsøk eller to på å oppnå en drøm jeg har hatt i noen år nå: å skrive 50.000 ord på ett døgn. Det blir i så fall på tastatur (duh). Det er nok helt i ytterkanten av hva jeg realistisk sett kan klare å få til på et døgn, men NaNoWriMo handler jo om å pushe seg selv, og dette er på en måte det neste skrittet for min del. Jeg bare håper at de ideene jeg har er gode nok til at jeg orker å tilbringe en hel dag med dem, selv om jeg ikke ønsket å jobbe med dem gjennom hele måneden. Jeg gjør det første 50K-forsøket førstkommende lørdag, så får vi se hvordan det går.

Jeg skal riktignok ikke skrive 50.000 ord for hånd, men valget av penner og blekk denne måneden er likevel med utgangspunkt i at jeg skal skrive mye. Dette er penner jeg vet skriver godt, og som er komfortable å ha lange skriveøkter med. Det er også utelukkende blekk som jeg vet oppfører seg fint i pennene.

Mørketiden er over oss, og det er dessverre tydelig på bildene denne gangen. Jeg hadde rett og slett ikke mulighet til å få tatt bilder i dagslys. Sånn er det. Jeg håper likevel bildene er gode nok til at man får et inntrykk av blekkene.

Vi fortsetter med avskrift av Ynglingesagaen fra Snorre. Pennene er brukt i samme rekkefølge som i oversikten over her.

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.