Loading...
Nylig fylt

Nylig fylt – 6. oktober 2020

Det er første onsdag i oktober, og på tide med et nytt nylig fylt-innlegg. Denne gangen lot jeg meg inspirere av Livs oktoberpalett, og har prøvd å inkludere en del høstfarger blant blekkene. Dermed blir dette på en måte min versjon av oktoberpaletten.

Denne gangen handlet det ikke fullt så mye om å matche penn og blekk som det av og til gjør. Jeg bestemte meg for noen penner og blekk jeg hadde lyst til å bruke, og prøvde å finne ut hvilke som passet sammen ut fra det jeg hadde funnet fram.

Når det gjaldt pennene gjorde jeg det denne gangen til et poeng at jeg skulle fylle helt andre penner enn de jeg har brukt den siste måneden. På blekksiden var jeg mest opptatt av å få en fin variasjon av farger, og så mange høstfarger som mulig.

Vanligvis har jeg pleid å inkludere noen sitater i disse innleggene, men denne uka ble det litt travelt for meg, så jeg måtte rett og slett gjøre det enkelt.

Hva skriver dere med for tida?

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.