Loading...
Uten kategori

God sommer!

Våren 2020 har vært spesiell på mange måter. Covid 19 har snudd hele verden på hodet, men det har også vært et halvår med relativt stor vekst her på bloggen. Dette skyldes nok ikke bare at mange plutselig satt hjemme i en lang periode og hadde mer tid til å lese blogg. At jeg fikk mulighet til å promotere bloggen og hobbyen min på et talkshow på riksdekkende fjernsyn hjalp nok en god del, og det at redaksjonen på bloggen har gått fra å være et énmannsshow til at vi nå er tre skribenter har også hatt mye å si. Når jeg ser tilbake på tiden som har gått siden nyttår, synes jeg vi har utrettet mye på denne lille bloggen.

Jeg har lyst til å rette en stor takk til Kjartan og Liv, som har bidratt med mange gode innlegg nå i vår. Fra jeg startet bloggen for ett og et halvt år siden hadde jeg alltid en plan om å få med meg flere skribenter, og dette har blitt realisert på en bedre måte enn jeg noen gang hadde forestilt meg. Jeg føler at bloggen nå har en robust redaksjon hvor innleggsforfatterne har forskjellige innfallsvinkler, interessefelt, og måter å skrive på. Dere to gjør det til en enkel jobb å være redaktør, og jeg gleder meg til å se hvordan dette samarbeidet utvikler seg videre.

Fyllepenna.no tar ferie nå i juli. Sommeren skal framfor alt brukes til å slappe av og hente seg inn. Samtidig kommer vi til å bruke den neste måneden til å få blikkene opp fra produksjonen av blogginnlegg, og se litt større på nettsiden, og hvilke oppdateringer det er fornuftig å gjøre på den. Jeg ser ikke bort fra at det kan komme noen endringer i løpet av sommeren. Jeg har tro på at det er lurt å fornye seg med jevne mellomrom, og i sommerferien har vi tid og ro til å se på mulighetene på bloggen, kanskje teste noen nye ting, planlegge høsten og så videre.

Vi begynner etter hvert å få et rikholdig arkiv av innlegg her på bloggen, så hvis du savner lesestoff om fyllepenner i sommer kan du jo se om du finner noen innlegg der du ikke har lest før.

Vi er tilbake med nye blogginnlegg i starten av august. Inntil da sier jeg tusen takk for i vår, og riktig god sommer til alle lesere!

Hilsen Anders

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.