Loading...
Fyllepennagentene

Fyllepennagentene episode 4 – Notatbøker fra TGR

Denne uka har vi testet en haug med notatbøker fra Flying Tiger. De fleste bøkene ligger på mellom 10-30 kroner, og den dyreste kosta 40 kr. Forventningene til fyllepennvennligheten i disse bøkene var med andre ord ikke så veldig høye, men noen av dem overrasket oss positivt.

Print Friendly, PDF & Email
2 comments
  1. PC Nilssen

    Takk for morsom gjennomgang av papir i kladdebok-kategorien. Noen ganger blir man positivt overrasket, og da er det moro. Hvis dere skal lage en oppfølger til denne testen hadde det vært moro om dere tok med et alternativ fra Flying Tiger, en notatbok i pass-størrelse, limfrest rygg, tykt gult papir, som i sin tid ble sagt kom fra bananfibre. Om det er korrekt vet jeg ikke, men det er et meget godt fyllepennvennlig alternativ, som sjelden har problemer med fjæring eller ghosting. (Limfresen er en annen diskusjon, dog….)

    1. Anders Kristiansen

      Takk for tips! TGR bytter jo ut store deler av sortimentet sitt med jevne mellomrom, og jeg kan ikke huske å ha sett en bok som passer til din beskrivelse, men skal holde øynene åpne neste gang jeg er innom der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.