Loading...
Uten kategori

Fyllepenna.no tar en pause

Bloggen kommer til å ta en pause i november og desember, og er tilbake igjen i januar.

Selv har jeg alltid hatt store utfordringer med å klare å blogge under NaNoWriMo, ettersom det er et prosjekt som tar all oppmerksomheten min i november. I fjor løste jeg det ved å skrive ferdig alle november-innleggene i oktober, men det gikk ut over forberedelsene mine til NaNoWriMo. Desember er en måned hvor jeg pleier å være litt skrivelei etter november, i tillegg til at det alltid er mye annet å tenke på i julestria. I år har jeg derfor bestemt meg for å ta en pause fra bloggen fra første november, og ut året.

Det er ikke bare nanowrimo som er grunnen til dette. Med unntak av noen få uker pause midt på sommeren og rundt jul, har bloggen gått i ett siden jeg startet den i januar 2019. Det har gått snart to år, og i disse årene har bloggen vært langt framme i tankene mine mer eller mindre hver eneste dag. Jeg kjenner at jeg trenger en pause, og å få litt avstand til den, slik at jeg kan komme tilbake over nyttår med ny giv.

Jeg håper også at denne pausen vil gi meg et nytt perspektiv på bloggen, nye ideer, og tid for å utvikle den til det jeg ønsker at den skal være over de neste månedene og årene.

Planen er i utgangspunktet å være tilbake igjen i januar, men jeg lover ingen ting. Det kan hende jeg finner ut at jeg trenger mer tid.

De to andre skribentene på bloggen, Kjartan og Liv, har gitt meg beskjed om at også de kommer til å ta en pause resten av året. Bloggen blir dermed liggende uten nye innlegg en stund framover, men vi har etter hvert et rikholdig arkiv med nesten 300 innlegg fra de siste to årene som man kan utforske hvis savnet blir for stort.

Takk for følget så langt. Vi kommer tilbake!

Print Friendly, PDF & Email
2 comments
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.