Loading...
BlekkomtaleGjesteinnlegg

Blekkfang – Robert Oster Sydney Lavender

Lavendelen blomstrer, og sommeren er på sitt fineste i Trøndelag.

Jeg avslutter vårsemesteret av Blekkfang med et skikkelig sommerlig blekk – Robert Oster Lavender. Blekket hadde lenge stått på lista over blekk jeg kunne tenke meg å prøve, men likevel kom det i hus fordi jeg blingsa og bestilte feil for ei tid tilbake.

Hell i uhell! For dette er et blekk som har mange egenskaper jeg liker: fine fargevariasjoner, ikke for tørt og flere fargesjatteringer (lilla-blå-grå og til og med litt rosa i store dråper) som kommer fram avhengig av type papir og mengde blekk.

Robert Oster Sydney Lavender på hvitt Rhodia- og Tomoe River-papir.

Dette blir mitt siste innlegg før Fyllepenna tar sommerferie i juli – hvis noen har ønsker til hva jeg skal ta for meg i august tar jeg gjerne imot forslag!

Lenke til blekkene jeg har tilgjengelig: http://www.fpc.ink/users/1252.

Liv Mogstad Strickert er fast gjesteskribent på Fyllepenna.no, og skriver blekkomtaler annenhver mandag (oddetallsuker).

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.