Loading...
Blekkomtale

Blekkfang: Diamine Inkvent 2021 – en slags oppsummering

Adventskalenderen 2021 fra Diamine er ferdig åpnet og alle lukene er tømt, her kommer en oppsummering av det jeg har pakket opp i løpet av desember.

Fordeling på de ulike blekkseriene:

Fordeling av farger:

Diamines Inkvent gir oss en håndfull pene blekk i brune nyanser – fra gul-brunt (Brandy snap), via rød-brunt (Vintage Copper) og til mørkebrunt (Winter spice). De to gule blekkene utmerker seg ved å være ganske forskjellige fra hverandre, men samtidig begge svært lesbare (slik er det jo ikke alltid med gule blekk).

Merkelig nok er det ingen helt røde blekk – det nærmeste vi kommer er rustrøde Red robin og burgunderrøde All the best. Derimot er det tre forskjellige rosafarger, og tre ulike lillafarger.

Vi finner også kun ett oransje blekk (Peach punch), og ett grått (Ash). Det er heller ingen helt svarte blekk, selv om både Winter spice, Seize the night og Tempest er veldig mørke farger.

Hvor går grensene mellom blått, blågrønt og grønt, egentlig? Til sammen er det i alle fall flest blekk fra denne fargefamilien – fra blå-lilla Nightshade til blå-grønne Yuletide og Garland.

Inspirert av noen i Facebook-gruppa Goulet Nation som hadde stemplet et grantre med alle blekkene, fant jeg også et konglestempel å leke meg med. Resultatet ble ganske morsomt og en smule sølete, men gir et ganske OK inntrykk av farge og potensialet for fargevariasjon i blekkene.

Jeg har hatt det veldig moro med årets Inkvent-kalender, selv om førjulstida som vanlig har vært litt vel stressende for min del. Nå blir det fint å ta helt fri i noen dager!

Liv Mogstad Strickert er fast skribent på Fyllepenna.no, og har lagt ut daglige bilder av blekkene fra Diamines Inkvent 2021!

Print Friendly, PDF & Email
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.